Winkelwagen Geen producten

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?
Sekskeurig maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal en Mister Cash. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

Sekskeurig.nl biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Sekskeurig.nl kunt u betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

Eventuele kosten van de diverse betaalmethode worden in het bestelproces aan u doorberekend.

iDEAL
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Mister Cash
Sekskeurig ondersteunt Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van KD-Shops, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Betalen aan de postbode bij levering (Rembours)
Bij verzending onder rembours betaalt u aan de postbode bij levering van uw bestelling. U dient contant en gepast te betalen. Pinnen is nog niet mogelijk bij levering. Als u niet thuis bent dan gaat het pakket na de tweede keer aanbieden door PostNL naar het postkantoor. Daar kunt u eventueel wel betalen met uw pinpas. Bij rembours wordt € 21,50 aan orderkosten in rekening gebracht.

Geen minimum orderbedrag - Discreet verzonden - Vóór 20:00u besteld, morgen geleverd

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.